Tipsarkiv

När tipsen blivit lite äldre faller de ner i arkivet, men de blir inte sämre för det!

 • "Drip Drop" – Natalie Carrion

  Det här var ett nytt litet svenskt fynd! 22-åriga Natalie med en fot i Sápmi och en i St. Croix i Karibien bjuder på en skön elektropopdänga i "Drip Drop" som släpptes i september.

 • "Bad Liar" – Imagine Dragons

  Imagine Dragons gör lite trevlig pop, "Bad Liar" från senaste albumet "Origins" är lite mysig ändå. Inget fantastiskt, men behaglig soft pop.

 • "Coachella Opening" – Jean-Michel Jarre

  Det är härligt när en av mina gamla husgudar visar livstecken! Det gör han ju ständigt, men kul när det dyker upp i tipsen från Spotify. Han låter fortfarande som han ska!

  Jag vet inte om det är purfärskt i och med att Coachella var i början av året. Men en skön Jarre-låt icke desto mindre!

 • "C'Est La Vie No.2" – Phosphorescent

  Amerikanska Phosphorescent fortsätter producera skön indie-folk, "C'Est La Vie No.2" som vi hittar på albumet med samma namn är en riktig höjdare! Ingen kioskvältare utan lite nättare på något sätt.

 • "Machine" – Imagine Dragons

  Amerikanska Imagine Dragons har jag ju tipsat om några gånger förr, deras senaste album "Origins" släpptes rätt nyligen och där hittar vi en hel del gott, bland annat "Machine" som är en lite rockigare låt. Helt okay!

 • "Diamond Heart" – Alan Walker + Sophia Somajo

  Dansmusikmastodonten Alan Walker har en ny singel ute tillsammans med svenska Sophia Somajo på sång. Riktigt skönt och melodiöst. Och framförallt bra sång! 

 • "World of Promises" – Mind.In.A.Box

  I somras tipsade jag om en låt av Mind.In.A.Box, här kommer ett nytt tips från samma album! Skön synth!

 • "Gallipoli" – Beirut

  Det amerikanska bandet med den "konstiga musiken" Beirut har släppt en ny singel – "Gallipoli". Det är inte lika bra som deras hit "Nantes" men det är riktigt behagligt oavsett!

 • "Blur" – Mø

  Min danska favorit Mø släppte sitt senaste album "Forever Neverland" i mitten av oktober (2018) och där hittar vi låten "Blur". Riktigt bra Mø-låt!

  Tufft för dom som inte hann köpa biljette till konserten på Pustervik nu i november! Det har nog varit slutsålt sen länge. 

 • "All I Need to Do" – Princess Chelsea

  Nya Zealändska Princess Chelsea har jag tipsat om förr, hon spelar mysig elektronisk pop. I början av september släppte hon sitt senaste album "The Loneliest Girl", det är där vi hittar myslåten "All I Need to Do". Det är lite Ladytron faktiskt över det hela, behagligt!