Spellistor på Spotify

Anders just nu

Senaste listan på Spotify där allt nytt gött hamnar innan det filtreras på respektive år. Jag försöker hålla listan till nytt som är nysläppt, men du kan även lite äldre låtar här. Bara det är nytt för mig så räcker det för att hamnar här, så gnäll inte om något ligger ett eller två år "fel".

Spana in

På Spana in-listan hamnar det jag skall ta en lyssning på, man kan se det som att det är bubblare till Just nu-listan. Här hamnar ofta nya och hela album, medans Just nu oftast bara innehåller en eller två spår i taget från något nytt släpp.

Way Out West 2012

En spellista med det göttaste ur Way Out Wests lineup för 2012!

Årsbästa

I desssa spellistor hamnar tidigare fynd från "Just nu"-listan när de blivit för gamla för mig, dvs ungefär en månad. Låtarna är inte nödvändigtvis släppta under det året de ligger under, utan har att göra med när jag själv upptäckte dem. Men för det mesta är det relativt nysläppt material som trillar ner på respektive år.

20132012, 2011, 2010–2009

Bästa albumen

Förutom singlar och lösa låtar finns det ju inte mycket bättre än att lyssna på ett helt album från början till slut, som artisten eller bandet menade att man skall lyssna. Så här försöker jag sortera ner album på respektive år de släpptes. Notera att dessa listor är väldigt nyskapade så det är lite halvtomt, men jag jobbar på det!

2012, 2011, 2010, 2009